Risotto De Anghinare Cu Lămâie
Nevoie de o garnitură fără gluten? Risotto de anghinare cu lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, inimi de anghinare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto Cu Inimi De Anghinare Și Lămâie, Risotto La Cuptor Cu Creveți, Anghinare Și Lămâie, și Risotto De Anghinare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare pe mediufoc mare.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 17 minute în total).
Se ia de pe foc; se amestecă anghinarea și ingredientele rămase.