Risotto cu unt brun cu homar

Risotto cu unt brun cu homar
Risotto unt brun cu homar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 571 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $5.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, coniac, sare și piper kosher și parmezan. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coada de homar fript cu sos de unt maro, Coada de homar fript cu sos de unt maro, și Pizza cu homar cu unt brun și spanac cu slănină + Fontina.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cozile de homar și fierbeți timp de 8 până la 10 minute până când cojile se ondulează și carnea de homar devine albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Se scurge, se transferă pe o tăietură și se răcește timp de 15 minute. Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit, tăiați coaja superioară pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Păstrați fierbinte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt la foc mediu. Gatiti pana cand untul incepe sa se spumeze si apoi se rumeneste, aproximativ 1 pana la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și gătiți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați rachiul și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
10
Adăugați 1/2 cană de stoc și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să adăugați stocul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecărei adăugări de stoc să se absoarbă înainte de a adăuga următorul. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm la muscatura, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul, untul rămas și 2 linguri de arpagic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12
Transferați risotto într-un castron mare de servire. Aranjați carnea de homar deasupra risotto-ului și garnisiți cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Capraia Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă intensă și bogată, Vinoasă, bazată pe fructe. Note plăcute de cireșe, răcoritoare și bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista