Risotto Cu Trei Ciuperci
Rețeta Risotto cu trei ciuperci este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 266 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, ulei vegetal, orez obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ciupercile porcini cu apă caldă.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră sau până se înmoaie; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti patrunjelul, usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă orezul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand marginile miezurilor sunt translucide. Se amestecă ciupercile porcini, shiitake și crimini. Gatiti descoperit aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 1 cană de bulion. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand bulionul este absorbit. Se amestecă bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, gătind aproximativ 3 minute după fiecare adăugare și amestecând ocazional, până când bulionul este absorbit, orezul este doar fraged și amestecul este umed.
Se amestecă brânza și oțetul.