Risotto Cu Trei Ciuperci

Risotto Cu Trei Ciuperci
Rețeta Risotto cu trei ciuperci este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 266 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, ulei vegetal, orez obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți ciupercile porcini cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră sau până se înmoaie; scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti patrunjelul, usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă orezul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand marginile miezurilor sunt translucide. Se amestecă ciupercile porcini, shiitake și crimini. Gatiti descoperit aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați 1 cană de bulion. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand bulionul este absorbit. Se amestecă bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, gătind aproximativ 3 minute după fiecare adăugare și amestecând ocazional, până când bulionul este absorbit, orezul este doar fraged și amestecul este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se amestecă brânza și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista