Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)

Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)
Risotto reteta cu sparanghel si fenicul (Vegetarian) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 615 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită pătrunjel, unt, bulbi fenicul și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încearcă Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Risotto de fenicul și cârnați, și Risotto Cu Lămâie Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați 4 litri de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Adăugați tulpini de sparanghel și 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață lângă oală. Albiți sparanghelul timp de 1 minut, puneți-l într-o baie de gheață și păstrați apa de gătit a sparanghelului până mai târziu. Între timp, tăiați feniculul în bastoane de 1/2 inch și puneți-l într-o tigaie de 12 până la 14 inch cu laturile de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu cu ulei de măsline și ceapă. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați orezul și, amestecând continuu, gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați apă de gătit sparanghel până când acoperă orezul. Întoarceți focul la mare, amestecând continuu și gătiți orezul până când nivelul lichidului scade sub nivelul orezului. Continuați să adăugați lichidul cald de gătit sparanghel, 1 oală la un moment dat, pentru a menține nivelul lichidului deasupra orezului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Scurgeți sparanghelul și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
7
Adăugați sparanghel în orez și gătiți până când orezul este moale, dar încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Se ia de pe foc, se adaugă untul, Parmigiano și pătrunjelul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
9
Serviți imediat.;

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista