Risotto cu porumb și busuioc
Risotto cu porumb și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 369 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto de orz de porumb, sparanghel și busuioc, Risotto De Busuioc, și Risotto De Busuioc Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 2 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline și unt; gatiti pana se topeste untul.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute sau pana devin aurii, amestecand ocazional.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 1-2 minute sau pana cand vinul se evapora, amestecand continuu.
Adăugați bulion, câte 1 cană, amestecând continuu până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 12 minute în total).
Adăugați porumb, următoarele 3 ingrediente (prin sare) și 1/3 cană de brânză, amestecând ușor până se topește brânza.
Se presară cu brânza rămasă.
Bacsis: dacă nu ați făcut niciodată risotto, există câteva trucuri. Asigurați-vă că bulionul dvs. este cald. De asemenea, doriți întotdeauna să păstrați un voal subțire de lichid pe orez. Când începe să se evapore, știi că este timpul să adaugi mai multe. Și continuă să amesteci! Poate părea pentru totdeauna, dar risotto durează doar 12 până la 15 minute pentru a găti după ce ați adăugat orezul în tigaie. Spre sfârșitul gătitului, asigurați-vă că continuați să-l gustați. Vrei să-l tragi de pe căldură în timp ce este încă un pic al dente.