Risotto cu porumb și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 369 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto de orz de porumb, sparanghel și busuioc, Risotto De Busuioc, și Risotto De Busuioc Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 2 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 1-2 minute sau pana cand vinul se evapora, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulion, câte 1 cană, amestecând continuu până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 12 minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați porumb, următoarele 3 ingrediente (prin sare) și 1/3 cană de brânză, amestecând ușor până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(fie Fie Obișnuit)
9
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Serviți imediat.
11
Bacsis: dacă nu ați făcut niciodată risotto, există câteva trucuri. Asigurați-vă că bulionul dvs. este cald. De asemenea, doriți întotdeauna să păstrați un voal subțire de lichid pe orez. Când începe să se evapore, știi că este timpul să adaugi mai multe. Și continuă să amesteci! Poate părea pentru totdeauna, dar risotto durează doar 12 până la 15 minute pentru a găti după ce ați adăugat orezul în tigaie. Spre sfârșitul gătitului, asigurați-vă că continuați să-l gustați. Vrei să-l tragi de pe căldură în timp ce este încă un pic al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper