Portobellos umplute cu Risotto de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, spanac, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Risotto-Portobellos Umplute, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa tocată, țelina și morcovul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orez; saut 5 minute. Se amestecă vinul; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ghimbir întreg, Zdrobit
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
9
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Lingură 1 1/4 căni amestec de risotto în fiecare capac; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Se toarnă 1/2 cană de apă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
13
Se adauga ceapa tocata si usturoiul; saut 2 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați spanac; saut 2 minute sau până când spanacul este ofilit. Aranjați 1/2 cană de amestec de spanac pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
15
Scoateți ciupercile umplute din vasul de copt cu o lingură pliată; așezați pe amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată