Portobellos umplute cu Risotto de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, spanac, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Risotto-Portobellos Umplute, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa tocată, țelina și morcovul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orez; saut 5 minute. Se amestecă vinul; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Lingură 1 1/4 căni amestec de risotto în fiecare capac; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se toarnă 1/2 cană de apă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
13
Se adauga ceapa tocata si usturoiul; saut 2 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați spanac; saut 2 minute sau până când spanacul este ofilit. Aranjați 1/2 cană de amestec de spanac pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
15
Scoateți ciupercile umplute din vasul de copt cu o lingură pliată; așezați pe amestecul de spanac.