Risotto cu Mascarpone și Prosciutto este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 666 calorii, 22g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez arborio, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Portobello cu Mascarpone, Tagliatelle Cu Fasole Fava, Mascarpone Și Prosciutto, și Cupe mini Frittata cu Mascarpone și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți bulionul de pui și 2 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță la foc mediu; acoperiți și păstrați la cald. Între timp, aranjați prosciutto-ul într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când sunt crocante, 8 până la 10 minute; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până la moale, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se adaugă 1/2 cană bulion cald și se amestecă constant până se absoarbe. Repetați, adăugând bulionul în trepte de 1/2 cană și amestecând constant, până când lichidul este absorbit și orezul este doar fraged și cremos, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți din căldură.
9
Combinați pătrunjelul, arpagicul și maghiranul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de ierburi în risotto împreună cu gruyere, mascarpone și restul de 2 linguri de unt; amestecați energic până la crem, aproximativ 1 minut. Rupeți prosciutto-ul în bucăți. Împărțiți risotto-ul între boluri și acoperiți cu prosciutto și ierburi rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Prosciutto
Gruyere
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo