Risotto cu Mascarpone și Prosciutto
Risotto cu Mascarpone și Prosciutto este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 666 calorii, 22g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez arborio, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Portobello cu Mascarpone, Tagliatelle Cu Fasole Fava, Mascarpone Și Prosciutto, și Cupe mini Frittata cu Mascarpone și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți bulionul de pui și 2 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță la foc mediu; acoperiți și păstrați la cald. Între timp, aranjați prosciutto-ul într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până când sunt crocante, 8 până la 10 minute; deoparte.
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până la moale, 3 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Se adaugă 1/2 cană bulion cald și se amestecă constant până se absoarbe. Repetați, adăugând bulionul în trepte de 1/2 cană și amestecând constant, până când lichidul este absorbit și orezul este doar fraged și cremos, 20 până la 25 de minute.
Combinați pătrunjelul, arpagicul și maghiranul într-un bol.
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de ierburi în risotto împreună cu gruyere, mascarpone și restul de 2 linguri de unt; amestecați energic până la crem, aproximativ 1 minut. Rupeți prosciutto-ul în bucăți. Împărțiți risotto-ul între boluri și acoperiți cu prosciutto și ierburi rezervate.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo