Risotto Cu Lămâie-Parmezan

Risotto Cu Lămâie-Parmezan
Lemon-parmezan Risotto ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Risotto Cu Parmezan Cu Lămâie, Risotto cu parmezan de pui și lămâie, și Risotto cremos cu parmezan de lămâie cu mazăre.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, apa și sarea la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim pentru a menține bulionul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți untul și uleiul la foc mediu până când untul nu mai sfârâie. Se amestecă orezul până se acoperă și se încălzește, amestecând constant, până când boabele sunt ușor translucide în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați vin și încălziți 3 minute mai mult, amestecând continuu, până când orezul absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
VinVin
4
Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați bine.
5
Adăugați 1 cană de bulion (o oală de 1/2 cană funcționează bine pentru adăugarea bulionului) la orez, astfel încât să fie suficient pentru a acoperi abia orezul. Continuați să gătiți și să amestecați aproximativ 5 minute sau până când orezul a absorbit cea mai mare parte a bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Adăugați încă 1 cană de bulion și gătiți aproximativ 5 minute mai mult, amestecând continuu, până când bulionul este aproape absorbit. Repetați de două ori, adăugând 1 cană de bulion de fiecare dată și gătind până când bulionul este aproape absorbit și orezul este al dente (ferm până la mușcătură) și cremos. Se amestecă brânza, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BrânzăBrânză
BulionBulion
OrezOrez
7
Se ia de pe foc și se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista