Lemon-parmezan Risotto ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Risotto Cu Parmezan Cu Lămâie, Risotto cu parmezan de pui și lămâie, și Risotto cremos cu parmezan de lămâie cu mazăre.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, apa și sarea la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim pentru a menține bulionul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți untul și uleiul la foc mediu până când untul nu mai sfârâie. Se amestecă orezul până se acoperă și se încălzește, amestecând constant, până când boabele sunt ușor translucide în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați vin și încălziți 3 minute mai mult, amestecând continuu, până când orezul absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Vin
4
Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați bine.
5
Adăugați 1 cană de bulion (o oală de 1/2 cană funcționează bine pentru adăugarea bulionului) la orez, astfel încât să fie suficient pentru a acoperi abia orezul. Continuați să gătiți și să amestecați aproximativ 5 minute sau până când orezul a absorbit cea mai mare parte a bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Adăugați încă 1 cană de bulion și gătiți aproximativ 5 minute mai mult, amestecând continuu, până când bulionul este aproape absorbit. Repetați de două ori, adăugând 1 cană de bulion de fiecare dată și gătind până când bulionul este aproape absorbit și orezul este al dente (ferm până la mușcătură) și cremos. Se amestecă brânza, coaja de lămâie și sucul de lămâie.