Risotto cu legume
Risotto cu legume este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 254 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți roșii cherry, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Risotto cu legume de primăvară, Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată, și Risotto la cuptor cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o oală cu sos greu, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa până la translucid, aproximativ 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare.
Adăugați orezul și pâinea prăjită încă un minut.
Adăugați vinul alb și bulionul de legume și amestecați până la o consistență cremoasă. Lăsați orezul să gătească timp de 15 minute până când este bogat și cremos.
Odată ce orezul este gătit, adăugați dovleceii, ardeii și roșiile și amestecați bine.
Pentru a servi, așezați pe platou mare și garnisiți cu frunze de busuioc și roșii cherry.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.