Risotto Cu Fructe De Mare

Risotto Cu Fructe De Mare
Risotto cu fructe de mare este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de busuioc, piper măcinat, suc de scoici îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Fructe De Mare, Risotto Cu Fructe De Mare, și Cel mai simplu risotto cu fructe de mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apă, suc de scoici îmbuteliat și suc rezervat din scoici conservate într-o cratiță medie. Se pune la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ScoiciScoici
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o oală mare sau tigaie adâncă, topiți untul la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând, timp de 3 până la 5 minute. Nu lăsați orezul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă vin și se gătește, amestecând, până când vinul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte și amestecați până când bulionul este aproape evaporat. Apoi adăugați încă 1/2 cană de bulion. Se amestecă șofranul și busuiocul. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat și amestecând până când lichidul s-a evaporat până când orezul este aproape al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BusuiocBusuioc
BulionBulion
OrezOrez
5
Când interiorul orezului este puțin mai ferm decât doriți în vasul final, amestecați scoici, somon în fulgi și 1/2 cană bulion. Se amestecă până se evaporă lichidul. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă 1/2 cană de bulion și se amestecă energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
BulionBulion
ScoiciScoici
OrezOrez
6
Se ia de pe foc înainte ca lichidul să se evapore complet.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista