Risotto cu fenicul, pere și Prosciutto este un fără gluten felul principal. O porție conține 542 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orezul arborio, bulbul de fenicul, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Risotto de pere cu Prosciutto și frunze de salvie prăjite, Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Vina De Pere, și treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente și 1 lingură. ulei de măsline într-un vas de sticlă de 2 1/2 litri pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute. Se amestecă orezul și cuptorul cu microunde la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă 2 3/4 căni de bulion și 1/4 cană de vin. Acoperiți bine cu folie de plastic. (Nu aerisiți.) Cuptor cu microunde la 9 minute. Rotiți cu grijă amestecul în castron, fără a descoperi, pentru a încorpora amestecul. Cuptor cu microunde la 8 minute. Îndepărtați cu grijă și aruncați folia de plastic. Se amestecă brânza și 1/4 cană bulion de pui, amestecând 30 de secunde până la 1 minut sau până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați restul de 1/4 cană bulion, 1 lingură. la un moment dat, dacă este necesar, pentru consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Saut pere și fenicul în restul de 1 lingură. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 7 minute sau până când este fraged și auriu. Se amestecă prosciutto și se gătește 1 minut sau până se rumenesc ușor. Se amestecă amestecul de pere în risotto. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Prosciutto
Fripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Serviți imediat.
6
Notă: Am testat cu orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
7
Selectați orez în stil italian Arborio și un cuptor cu microunde de 1.100 de wați. Am constatat că ambalajele din plastic cu auto-etanșare nu funcționează în această aplicație.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.