Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici

Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici. Pentru $ 4.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 818 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez arborio, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Încercați Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee, Risotto cu Pancettan și ciuperci sălbatice, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare și stropiți cu un număr de 2 ulei. Când uleiul este fierbinte, presărați scoicile cu sare și piper și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi în timp ce faceți risotto-ul.
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Stropiți într-un alt 2-Număr de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 5 minute până se înmoaie. Aruncați ciupercile și ierburile și gătiți până când ciupercile își pierd lichidul și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați orezul și amestecați 2 minute pentru a acoperi cu uleiul; boabele vor deveni opace. Sezonul din nou. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut pentru a evapora alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Acum turnați 1 cană din stocul cald și amestecați cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați o altă ceașcă de stoc. Continuați în acest fel, amestecând constant și adăugând stocul 1 cană la un moment dat, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul; risotto-ul se face atunci când este ușor ferm, dar cremos.) Îndoiți scoicile cu ultima ceașcă de stoc pentru a le încălzi. Când risotto-ul este gătit, pliați untul și brânza și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se servește fierbinte.
10
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista