Risotto cu ciuperci sălbatice, Ierburi și șalotă

Risotto cu ciuperci sălbatice, Ierburi și șalotă
Risotto cu ciuperci sălbatice, Ierburi și șalotă este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Cap la magazin și ridica eșalotă, piper, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci prăjite și șalotă cu ierburi proaspete, Ciuperci Prăjite Și Șalotă Cu Ierburi Proaspete, și Varză de Bruxelles cu șalotă și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Opriți căldura, acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci și 2 lingurițe fiecare salvie și cimbru; saut, amestecând frecvent, 4 minute sau până când ciupercile sunt moi și maro deschis, dar nu sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți căldura la mediu și încălziți uleiul de măsline și untul rămas în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați șalotă, și saut amestecând constant, 2 minute sau pana cand se inmoaie si translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Adăugați usturoi și saut, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați orez și gătiți, amestecând continuu, 2 minute sau până când boabele sunt bine acoperite și exteriorul devine translucid. (Nu lăsați orezul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați vin alb și gătiți 30 de secunde sau până când cea mai mare parte se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
10
Adăugați 1 cană de bulion de pui și amestecați constant până se absoarbe în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
11
Adăugați bulion suplimentar în trepte de 1 cană, amestecând după fiecare adăugare până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Nu mai adăugați bulion atunci când orezul pare să fie saturat. (Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 5 căni de bulion.) Gatiti, amestecand frecvent, 20-25 de minute sau pana cand orezul este fraged si cremos, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Se amestecă ciupercile fierte, orice sucuri colectate și ierburile rămase. Reduceți căldura la minim și gătiți 2 minute sau până când ciupercile sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
13
Adăugați puțin mai mult bulion de pui dacă risotto devine prea uscat. Se amestecă 1/4 cană parmezan, sare de mare și piper. Se acoperă cu parmezanul rămas și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1
Lingura: o lingură obișnuită va funcționa, dar o lingură de risotto va obține rezultatele fragede pe care le căutați. Orezul trece prin gaura lingurii în loc să fie piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Orezul: odată ce orezul devine lucios și translucid, este complet acoperit cu ulei de măsline și unt și gata pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Bulionul: păstrați-l fierbinte! Pentru o absorbție maximă și o textură cremoasă, asigurați-vă că bulionul de pui este încă fierbinte atunci când este adăugat la risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista