Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone

Rețeta Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de ciuperci Porcini și spanac cu Mascarpone, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și ciupercile; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge printr-o strecurătoare peste un bol. Rezervați 1 1/4 căni de lichid de înmuiere și tocați ciupercile.
Aduceți lichidul de înmuiere și bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați amestecul de bulion cald la foc mic.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați orez, șalotă și usturoi; saut 5 minute.
Adăugați vin și gătiți până se evaporă lichidul (aproximativ 2 minute).
Adăugați 1 cană de amestec de bulion la amestecul de orez; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Adăugați ciuperci, brânzeturi, cimbru, sare și piper; amestecați ușor până când brânza se topește.