Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone

Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone
Rețeta Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de ciuperci Porcini și spanac cu Mascarpone, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa clocotită și ciupercile; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
2
Se scurge printr-o strecurătoare peste un bol. Rezervați 1 1/4 căni de lichid de înmuiere și tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Aduceți lichidul de înmuiere și bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați amestecul de bulion cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Adăugați orez, șalotă și usturoi; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
OrezOrez
6
Adăugați vin și gătiți până se evaporă lichidul (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați 1 cană de amestec de bulion la amestecul de orez; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
8
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Adăugați ciuperci, brânzeturi, cimbru, sare și piper; amestecați ușor până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista