Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, căței de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone, Risotto de ciuperci Porcini și spanac cu Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
2
Se scurge printr-o strecurătoare peste un bol. Rezervați 1 1/2 căni de lichid de înmuiere; tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Aduceți lichidul de înmuiere și bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați amestecul de bulion cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Adăugați orez, șalotă și usturoi; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Orez
6
Adăugați vin și gătiți până se evaporă lichidul (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați 1 cană de amestec de bulion la amestecul de orez; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
8
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați ciuperci, Parmigiano-Reggiano, cimbru tocat, sare și piper; se amestecă ușor până se topește brânza. Puneți 1 cană risotto în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de mascarpone și frunze de cimbru, dacă doriți.