Rețeta Risotto de ciuperci Porcini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto Cu Ciuperci Porcini, Risotto Cu Ciuperci Porcini, și Risotto Cu Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile și 2 căni de apă clocotită într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Scurgeți și clătiți într-o strecurătoare; scurgere. Se toacă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți bulionul la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana se absoarbe, amestecand continuu. Se amestecă ciupercile, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Aruncați frunza de dafin. Se amestecă brânza, sarea și piperul.