Risotto Cremos De Sparanghel

Risotto Cremos De Sparanghel
Risotto cremos de sparanghel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 459 calorii. Poate fi considerat destul de scump, costând aproximativ $3.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți orez arborio, sparanghel, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cremos De Sparanghel, Risotto Cremos De Lămâie-Sparanghel, și Risotto Cremos De Sparanghel Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varfurile de sparanghel intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați vârfurile într-o strecurătoare și clătiți în apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Rupeți tulpinile de sparanghel în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați-le în apa clocotită și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute. Rezervați 1/3 cană din apa de gătit, apoi scurgeți tulpinile. Pureați tulpinile cu apa de gătit rezervată într-un robot de bucătărie. Folosind o spatulă de cauciuc, lucrați piureul printr-o sită grosieră; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la foc mic. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când șalotele se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați orezul și amestecați la foc moderat pentru a acoperi boabele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se toarnă vinul și se continuă amestecarea până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați 1 cană din bulionul fierbinte și amestecați constant până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte 1 cană, amestecând continuu până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Când orezul este aproape fraged, după aproximativ 15 minute, adăugați piureul de sparanghel. Continuați să gătiți, amestecând, până când orezul este fraged, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați vârfurile de sparanghel și amestecați timp de 1 minut pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
11
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul și parmezanul. Condimentați cu sare și piper și lăsați să stea 2 minute, apoi lingurați risotto în boluri puțin adânci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista