Risotto-Ciuperci Portobello Umplute

Risotto-Ciuperci Portobello Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, ciupercile Portobello umplute cu Risotto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 420 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute.

Instrucțiuni

1
Puneți vinaigreta într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați ciupercile. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Puneți capacele de ciuperci într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l cald. Într-un cuptor olandez, sotati ceapa, ardeii, nucile de pin si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Se amestecă cu grijă 1 cană de bulion cald. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați lichidul să se absoarbă între adaosuri. Gatiti pana cand risotto este cremos si orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Se amestecă 1/2 cană de brânză, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9
Așezați 3/4 cană de risotto în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
10
Se presară cu brânză rămasă;serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista