Risotto-Ciuperci Portobello Umplute

Risotto-Ciuperci Portobello Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, ciupercile Portobello umplute cu Risotto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 420 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute.

Instrucțiuni

1
Puneți vinaigreta într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați ciupercile. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Puneți capacele de ciuperci într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l cald. Într-un cuptor olandez, sotati ceapa, ardeii, nucile de pin si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Se amestecă cu grijă 1 cană de bulion cald. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați lichidul să se absoarbă între adaosuri. Gatiti pana cand risotto este cremos si orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă 1/2 cană de brânză, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Așezați 3/4 cană de risotto în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Se presară cu brânză rămasă;serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista