Risotto Bulgur de lămâie-mentă cu creveți de usturoi

Risotto Bulgur de lămâie-mentă cu creveți de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto Bulgur de lămâie-mentă cu creveți de usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Bulgur cu porumb și creveți, Salată Bulgur Cu Lămâie, Mazăre Și Mentă, și O tigaie usturoi lămâie aripi de pui cu Bulgur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa verde; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
4
Adăugați bulgur; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
5
Adăugați apă caldă sărată, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de apă caldă sărată este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați spanac, mentă, coajă și suc; se amestecă până când spanacul se ofilește. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SucSuc
MentăMentă
Carne De VităCarne De Vită
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați 1/4 linguriță sare, piper și creveți; saut timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata. Împărțiți risotto uniform între 4 boluri sau farfurii mici și aranjați creveții uniform peste risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista