Risotto Bulgur de lămâie-mentă cu creveți de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto Bulgur de lămâie-mentă cu creveți de usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Bulgur cu porumb și creveți, Salată Bulgur Cu Lămâie, Mazăre Și Mentă, și O tigaie usturoi lămâie aripi de pui cu Bulgur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa verde; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați bulgur; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați apă caldă sărată, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de apă caldă sărată este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Adăugați spanac, mentă, coajă și suc; se amestecă până când spanacul se ofilește. Păstrați cald.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați 1/4 linguriță sare, piper și creveți; saut timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata. Împărțiți risotto uniform între 4 boluri sau farfurii mici și aranjați creveții uniform peste risotto.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.