Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardei umpluți cu Risotto și dovlecei. O porție conține 741 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de coajă de lămâie, suc de portocale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Herby risotto ardei umpluți, Risotto De Dovlecei Cu Flori De Dovlecei Umplute, și Cârnați și ardei dovlecei umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de pui, 2 căni de apă, zestele de portocale și lămâie și șofranul într-o oală și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
șofran
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și răzuiți ușor carnea Centrală și semințele. Se toacă carnea Centrală și semințele și se rezervă. Înjumătățiți fiecare dovlecel din nou transversal. Aranjați dovleceii și ardeii tăiați cu fața în sus într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu EVOO și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4
Încălziți 2 linguri EVOO într-o oală de risotto cu fund rotund sau tigaie la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se adaugă dovlecelul tocat și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste usor, inca 2-3 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă vinul și se gătește până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați amestecul de stoc câteva oale la un moment dat, amestecând puternic după fiecare adăugare și permițând lichidului să se evapore în cea mai mare parte înainte de a adăuga mai multe. Orezul va dura aproximativ 18 minute pentru a găti la al dente. În ultimul minut de gătit, amestecați 1/2 cană de brânză, untul și sucurile de lămâie și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Scoateți risotto-ul în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Combinați restul de 2 linguri EVOO și 1/2 cană de brânză cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
11
Se presară peste vârfurile umpluturii de risotto. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți până când blaturile sunt rumenite, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
13
Nota bucătarului: dacă nu serviți vasul imediat, umpleți legumele cu risotto și lăsați să se răcească (nu coaceți). Acoperiți și păstrați în frigider. Când este gata de servit, coaceți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)