Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardei umpluți cu Risotto și dovlecei. O porție conține 741 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de coajă de lămâie, suc de portocale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Herby risotto ardei umpluți, Risotto De Dovlecei Cu Flori De Dovlecei Umplute, și Cârnați și ardei dovlecei umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de pui, 2 căni de apă, zestele de portocale și lămâie și șofranul într-o oală și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
șofran
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și răzuiți ușor carnea Centrală și semințele. Se toacă carnea Centrală și semințele și se rezervă. Înjumătățiți fiecare dovlecel din nou transversal. Aranjați dovleceii și ardeii tăiați cu fața în sus într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Stropiți cu EVOO și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Yukon
4
Încălziți 2 linguri EVOO într-o oală de risotto cu fund rotund sau tigaie la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se adaugă dovlecelul tocat și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste usor, inca 2-3 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă vinul și se gătește până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați amestecul de stoc câteva oale la un moment dat, amestecând puternic după fiecare adăugare și permițând lichidului să se evapore în cea mai mare parte înainte de a adăuga mai multe. Orezul va dura aproximativ 18 minute pentru a găti la al dente. În ultimul minut de gătit, amestecați 1/2 cană de brânză, untul și sucurile de lămâie și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Scoateți risotto-ul în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Combinați restul de 2 linguri EVOO și 1/2 cană de brânză cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Yukon
11
Se presară peste vârfurile umpluturii de risotto. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți până când blaturile sunt rumenite, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Nota bucătarului: dacă nu serviți vasul imediat, umpleți legumele cu risotto și lăsați să se răcească (nu coaceți). Acoperiți și păstrați în frigider. Când este gata de servit, coaceți conform instrucțiunilor.