Risotto ardei umpluți și dovlecei

Risotto ardei umpluți și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardei umpluți cu Risotto și dovlecei. O porție conține 741 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de coajă de lămâie, suc de portocale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Herby risotto ardei umpluți, Risotto De Dovlecei Cu Flori De Dovlecei Umplute, și Cârnați și ardei dovlecei umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, 2 căni de apă, zestele de portocale și lămâie și șofranul într-o oală și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
șofranșofran
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și răzuiți ușor carnea Centrală și semințele. Se toacă carnea Centrală și semințele și se rezervă. Înjumătățiți fiecare dovlecel din nou transversal. Aranjați dovleceii și ardeii tăiați cu fața în sus într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Stropiți cu EVOO și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
YukonYukon
4
Încălziți 2 linguri EVOO într-o oală de risotto cu fund rotund sau tigaie la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Se adaugă dovlecelul tocat și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste usor, inca 2-3 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă vinul și se gătește până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați amestecul de stoc câteva oale la un moment dat, amestecând puternic după fiecare adăugare și permițând lichidului să se evapore în cea mai mare parte înainte de a adăuga mai multe. Orezul va dura aproximativ 18 minute pentru a găti la al dente. În ultimul minut de gătit, amestecați 1/2 cană de brânză, untul și sucurile de lămâie și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Scoateți risotto-ul în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Combinați restul de 2 linguri EVOO și 1/2 cană de brânză cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
YukonYukon
11
Se presară peste vârfurile umpluturii de risotto. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți până când blaturile sunt rumenite, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Nota bucătarului: dacă nu serviți vasul imediat, umpleți legumele cu risotto și lăsați să se răcească (nu coaceți). Acoperiți și păstrați în frigider. Când este gata de servit, coaceți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista