Risotto alla Primaveran este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 419 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bucăți sparanghel, bulion de legume, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare includ Risotto Alla Primavera, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), și Gnocchi alla Primavera.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie. Acoperiți; păstrați cald la foc mic. Topiți 1 lingură de unt cu ulei într-o cratiță mare grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, prazul și usturoiul. Saut până la veștejit și aproape fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Praz
3
Adăugați orez; se amestecă până când orezul este translucid la margini, dar încă opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Adăugați vin; se fierbe până se absoarbe aproape tot lichidul, amestecând des, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați bulion 1 cană la un moment dat până când orezul este aproximativ jumătate gătit, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare și amestecând des, aproximativ 9 minute. Se amestecă sparanghelul, mazărea (dacă se folosește proaspătă) și pătrunjelul. Continuați să adăugați bulion prin Pahare și amestecând până când orezul este aproape fraged, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pătrunjel
Bulion
Mazăre
Orez
6
Adăugați mazăre (dacă utilizați congelat). Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm de muscat si amestecul este cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Orez
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați 3/4 cană de brânză și 2 linguri de unt. Se amestecă până se topesc brânza și untul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Brânză
9
Serviți, trecând brânză suplimentară alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
10
Sfat de piață
11
Piețele fermierilor vând adesea usturoi verde primăvara. Arată similar cu o ceapă verde, cu un capăt de rădăcină albă și o tulpină verde lungă. Uneori, capătul rădăcinii are un bec mic, care este nuanțat de roz.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.