Risotto alla Marinara
Risotto alla Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 5,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 666 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți orez arborio, snapper, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), și Peștele albastru ca steag al pescarului: Bandieran alla Marinara.
Instrucțiuni
Încălziți cana de ulei de măsline, ceapa și usturoiul într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, amestecând des, timp de 3 minute.
Adăugați fileurile de pește și gătiți la foc mic timp de 4 minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Puneți scoicile și midiile într-o oală mare cu cană de apă și vinul alb și gătiți, acoperite, la foc mediu-mare până când cojile s-au deschis, amestecând ocazional.
Scoateți midiile și scoicile din coji și adăugați în tigaie cu peștele. Strecurați sucurile din tigaie scoicile și midiile gătite printr-o strecurătoare fină căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză într-o cratiță.
Adăugați 5 căni de apă și aduceți bulionul de fructe de mare la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Puneți o oală în tigaie și păstrați-o aproape de arzătorul pe care veți găti risotto.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o cratiță cu fundul greu și adăugați orezul. Se amestecă constant timp de 2 minute. Se toarnă în 1 cană de bulion de fructe de mare și, amestecând energic și constant, se gătește până când lichidul a fost absorbit.
Adăugați încă o lingură de bulion și amestecați orezul până când lichidul a fost absorbit.
Adăugați fructele de mare fierte, creveții, roșiile, pătrunjelul, ardeiul cayenne, dacă doriți, și 2 oale pline de bulion la risotto. Se amestecă și se continuă adăugarea bulionului, ceașcă la un moment dat, amestecând până când lichidul a fost absorbit și risotto-ul este gata. Dacă este necesar, adăugați apă clocotită în bulionul de fructe de mare și păstrați-l la foc mic.
Cu cinci minute înainte ca risotto-ul să fie gata, chemați pe toată lumea la masă.
Condimentați risotto-ul gătit după gust cu sare și piper și amestecați untul. Transformați risotto-ul într-un vas sau castron de servire încălzit și garnisiți cu crenguțele de pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;