Risotto alla Marinara

Risotto alla Marinara
Risotto alla Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 5,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 666 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți orez arborio, snapper, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), și Peștele albastru ca steag al pescarului: Bandieran alla Marinara.

Instrucțiuni

1
Încălziți cana de ulei de măsline, ceapa și usturoiul într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, amestecând des, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați fileurile de pește și gătiți la foc mic timp de 4 minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3
Puneți scoicile și midiile într-o oală mare cu cană de apă și vinul alb și gătiți, acoperite, la foc mediu-mare până când cojile s-au deschis, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți midiile și scoicile din coji și adăugați în tigaie cu peștele. Strecurați sucurile din tigaie scoicile și midiile gătite printr-o strecurătoare fină căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 5 căni de apă și aduceți bulionul de fructe de mare la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Puneți o oală în tigaie și păstrați-o aproape de arzătorul pe care veți găti risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o cratiță cu fundul greu și adăugați orezul. Se amestecă constant timp de 2 minute. Se toarnă în 1 cană de bulion de fructe de mare și, amestecând energic și constant, se gătește până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
PolonicPolonic
7
Adăugați încă o lingură de bulion și amestecați orezul până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați fructele de mare fierte, creveții, roșiile, pătrunjelul, ardeiul cayenne, dacă doriți, și 2 oale pline de bulion la risotto. Se amestecă și se continuă adăugarea bulionului, ceașcă la un moment dat, amestecând până când lichidul a fost absorbit și risotto-ul este gata. Dacă este necesar, adăugați apă clocotită în bulionul de fructe de mare și păstrați-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
9
Cu cinci minute înainte ca risotto-ul să fie gata, chemați pe toată lumea la masă.
10
Condimentați risotto-ul gătit după gust cu sare și piper și amestecați untul. Transformați risotto-ul într-un vas sau castron de servire încălzit și garnisiți cu crenguțele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Serviți imediat.
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate54
Revista