Risotto al Vino Rosso: Risotto de vin roșu

Risotto al Vino Rosso: Risotto de vin roșu
Risotto al Vino Rosso: Risotto de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 739 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, stocul de pui, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și translucid, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute. Odată ce ceapa este translucidă, adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn până când este prăjită și opacă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Adăugați vinul la orezul prăjit, apoi adăugați o lingură de stoc de 4 până la 6 uncii și gătiți, amestecând, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul o ladă la un moment dat, așteptând până când lichidul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Gatiti pana cand orezul este fraged si cremos si totusi putin al dente, aproximativ 15 minute. Se amestecă untul și brânza până se amestecă bine. Porționați risotto în 4 farfurii de servire încălzite, servind cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
StocStoc
OrezOrez
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista