Rinichi cu ciuperci si cartofi: Rognocini Trifolati

Rinichi cu ciuperci si cartofi: Rognocini Trifolati
Rinichi cu ciuperci si cartofi: Rognocini Trifolati este o reteta fara lactate cu 4 portii. O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rinichi de vițel, ciuperci cremini, făină și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Funghetti Trifolati , Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci , și Knock Your Socks Off Cartofi Umpluți Cu Broccoli și Ciuperci .

Instrucțiuni

1
Înmuiați rinichii în apă, pentru a acoperi, plus oțetul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 InchCartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2
Scurgeți și uscați. Dragă rinichii în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Încinge o tigaie mare la foc mare, apoi adaugă rinichii și lasă-le să elibereze orice exces de apă din baie. După ce apa s-a evaporat și s-a evaporat, se adaugă uleiul de măsline, usturoiul, ciupercile și cartofii și se călesc la foc iute timp de 5 până la 7 minute, până când legumele sunt moi și rinichii sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adauga patrunjelul si coaja de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista