Rinichi cu ciuperci si cartofi: Rognocini Trifolati
Rinichi cu ciuperci si cartofi: Rognocini Trifolati este o reteta fara lactate cu 4 portii. O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rinichi de vițel, ciuperci cremini, făină și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Funghetti Trifolati , Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci , și Knock Your Socks Off Cartofi Umpluți Cu Broccoli și Ciuperci .
Instrucțiuni
Înmuiați rinichii în apă, pentru a acoperi, plus oțetul timp de 1 oră.
Scurgeți și uscați. Dragă rinichii în făină.
Încinge o tigaie mare la foc mare, apoi adaugă rinichii și lasă-le să elibereze orice exces de apă din baie. După ce apa s-a evaporat și s-a evaporat, se adaugă uleiul de măsline, usturoiul, ciupercile și cartofii și se călesc la foc iute timp de 5 până la 7 minute, până când legumele sunt moi și rinichii sunt fierți.
Se adauga patrunjelul si coaja de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se serveste imediat.