Rillette De Somon

Rillette De Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Rillette de somon. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pernod, eșalotă, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presară cu 1 lingură Pernod, 1 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Întoarceți peștele și repetați pe cealaltă parte. Acoperiți foaia de copt și lăsați să se odihnească la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
PernodPernod
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Umpleți fundul unui abur cu apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți somonul în abur, acoperiți și aburiți până la mediu rar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Scoateți somonul și lăsați să se odihnească pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Puneți 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Când untul este topit, se adaugă șalotă și 1/4 linguriță de sare și se fierbe până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Într-un castron mic, bateți 7 linguri de unt până când este neted și cremos. Se amestecă creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați somonul gătit într-un castron mare și rupeți-l ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați somon afumat, șalotă, suc de lămâie, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
10
Se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Așezați amestecul în 2 boluri de servire din sticlă. Acoperiți și dați la frigider timp de o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Faceți unt clarificat topind restul de 1 baton de unt într-o cratiță mică la foc mediu, asigurându-vă că nu îl lăsați să se rumenească. Scoateți focul și lăsați să se odihnească 5 minute. Folosiți o lingură pentru a îndepărta spuma albă care se va aduna deasupra. Se toarnă cu grijă lichidul gălbui limpede și se lasă solide în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Ia rillettes din frigider și se toarnă 1/4 inch strat de unt clarificat peste partea de sus a rillettes pentru a sigila. Acoperiți bolurile și dați-le la frigider până la o săptămână. Pentru a servi, se întinde pe bucăți de baghetă și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BaguetteBaguette
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista