Rigatoni la cuptor cu spanac, Ricotta și Fontina

Rigatoni coapte cu spanac, Ricotta și Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 950 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fontina, rigatoni, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Ricottan la cuptor și spanac Rigatoni, Rigatoni coapte cu Ricottan și verdeață Collard, și Rigatoni la cuptor cu spanac, Provolone și curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți rigatoni până aproape gata, aproximativ 12 minute.
Puneți pastele în vasul de copt pregătit și aruncați cu 1 lingură de ulei.
Între timp, stoarceți cât mai multă apă din spanac.
Puneți spanacul într-un robot de bucătărie și piure cu ricotta, 3 linguri de parmezan, nucșoară, sare și piper. Se amestecă jumătate din fontina.
Amestecați amestecul de spanac în paste. Sus cu fontina rămasă și parmezan.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei deasupra.
Coaceți pastele până când blatul este maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Variație: puteți înlocui alte paste groase, cum ar fi Penne rigate, penne, ziti sau fusilli. Se fierbe toate aceste una sau două minute mai puțin.
Recomandare de vin: un alb delicat aromat, cum ar fi Orvieto, va completa frumos ricotta ușoară. Și, pentru că Orvieto nu este stejar, vinul nu are tanin amar care să se ciocnească cu spanacul ușor amar și nucșoara.