Rigatoni la cuptor cu chifteluțe și ardei

Rigatoni la cuptor cu chifteluțe și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni coapte cu chifteluțe și ardei. Această rețetă face 8 porții cu 729 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ricotta salata, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele, Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele Mici, și Rigatoni la cuptor cu cârnați italieni și ardei #PepperParty Plus Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gătiti rigatoni până la foarte al dente, cu 2 până la 3 minute mai puțin decât direcționează eticheta; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până când usturoiul este auriu. Zdrobiți roșiile de prune în tigaie cu mâinile; clătiți fiecare cutie cu 1/2 cană de apă și adăugați apa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Prune RoșiiPrune Roșii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați busuiocul; se fierbe, neacoperit, până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Aruncați busuiocul; condimentează sosul cu sare. (Alternativ, încălziți 4 căni de sos de roșii preparat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se amestecă pancetta în sos, apoi se adaugă chiftelele, ardeii roșii prăjiți și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Ungeți un vas de copt de 3 până la 4 litri cu ulei de măsline. Aruncați pastele fierte cu sosul și jumătate din fiecare brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Răspândiți în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Presărați brânza rămasă peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.
11
Fotografie de Lisa Shin
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista