Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni coapte cu chifteluțe și ardei. Această rețetă face 8 porții cu 729 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ricotta salata, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele, Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele Mici, și Rigatoni la cuptor cu cârnați italieni și ardei #PepperParty Plus Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gătiti rigatoni până la foarte al dente, cu 2 până la 3 minute mai puțin decât direcționează eticheta; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până când usturoiul este auriu. Zdrobiți roșiile de prune în tigaie cu mâinile; clătiți fiecare cutie cu 1/2 cană de apă și adăugați apa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Prune Roșii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați busuiocul; se fierbe, neacoperit, până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Aruncați busuiocul; condimentează sosul cu sare. (Alternativ, încălziți 4 căni de sos de roșii preparat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)
5
Se amestecă pancetta în sos, apoi se adaugă chiftelele, ardeii roșii prăjiți și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Ungeți un vas de copt de 3 până la 4 litri cu ulei de măsline. Aruncați pastele fierte cu sosul și jumătate din fiecare brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Răspândiți în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Presărați brânza rămasă peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.