Rigatoni cu pui Italian

Rigatoni cu pui Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Johnsonville afumat cârnați italieni de pui și Broccoli Rigatoni, Johnsonville afumat cârnați italieni de pui și Broccoli Rigatoni, și Rigatoni cu brânză și cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați pansamentul Italian. Sigilați sacul și marinați puiul 30 de minute în frigider.
Scurgeți, aruncați pansamentul și zarurile.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați rigatoni și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Se scurge, se transferă într-un castron mare și se aruncă cu roșii tăiate cubulețe.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie și condimentați cu piper roșu. Gatiti si amestecati 15 minute sau pana cand sucurile de pui se limpezesc.
Se servește peste paste. Se acoperă cu parmezan și se ornează cu fulgi de pătrunjel.