Rigatoni cu Pesto de busuioc
Rigatoni cu pesto de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 436 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bucăți de nucă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rigatoni cu vinete și busuioc, Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc, și Rigatoni la cuptor cu Pancettan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez de 4 litri aproximativ pe jumătate plin cu apă.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, dacă doriți. Acoperiți cu capac; se încălzește la foc mare până când apa fierbe rapid.
Se încălzește din nou la fierbere. Se fierbe descoperit 14 până la 16 minute, amestecând frecvent, până când este fraged, dar nu moale. În timp ce apa se încălzește și pastele se gătesc, continuați cu rețeta pentru a face pesto.
Pentru a măsura busuiocul, împachetați ferm frunzele de busuioc într-o ceașcă de măsurare. Folosiți o cană de măsurare pentru măsurarea ingredientelor uscate. Clătiți frunzele de busuioc cu apă rece și uscați-le bine cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie curat și uscat. Curățați căței de usturoi.
Într-un robot de bucătărie sau blender, așezați frunzele de busuioc, usturoiul, brânza, uleiul și nucile de pin. Acoperiți și procesați, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale cu spatula de cauciuc, până la netezire.
Așezați o strecurătoare sau o strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă pastele în strecurătoare pentru a se scurge și se pun într-un castron mare de servire sau înapoi în cuptorul olandez. Turnați imediat pesto-ul peste pastele fierbinți și aruncați până când pastele sunt bine acoperite.
Serviți cu parmezan ras suplimentar, dacă doriți.