Rigatoni cu Pesto de busuioc

Rigatoni cu Pesto de busuioc
Rigatoni cu pesto de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 436 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bucăți de nucă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rigatoni cu vinete și busuioc, Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc, și Rigatoni la cuptor cu Pancettan și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un cuptor olandez de 4 litri aproximativ pe jumătate plin cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 1/2 linguriță de sare, dacă doriți. Acoperiți cu capac; se încălzește la foc mare până când apa fierbe rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
3
Adăugați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se încălzește din nou la fierbere. Se fierbe descoperit 14 până la 16 minute, amestecând frecvent, până când este fraged, dar nu moale. În timp ce apa se încălzește și pastele se gătesc, continuați cu rețeta pentru a face pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
5
Pentru a măsura busuiocul, împachetați ferm frunzele de busuioc într-o ceașcă de măsurare. Folosiți o cană de măsurare pentru măsurarea ingredientelor uscate. Clătiți frunzele de busuioc cu apă rece și uscați-le bine cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie curat și uscat. Curățați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Într-un robot de bucătărie sau blender, așezați frunzele de busuioc, usturoiul, brânza, uleiul și nucile de pin. Acoperiți și procesați, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale cu spatula de cauciuc, până la netezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați o strecurătoare sau o strecurătoare în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
8
Se toarnă pastele în strecurătoare pentru a se scurge și se pun într-un castron mare de servire sau înapoi în cuptorul olandez. Turnați imediat pesto-ul peste pastele fierbinți și aruncați până când pastele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SitaSita
BolBol
9
Serviți cu parmezan ras suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista