Rigatoni cu creveți condimentați, roșii și chorizo
Rigatoni cu creveți condimentați, roșii și chorizo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 5 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 558 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, creveți, cârnați chorizo și rigatoni. 215 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Roșii Condimentate Și Creveți, Paste Rigatoni cu Chorizo, și Orez în stil spaniol cu Chorizo și creveți.
Instrucțiuni
Puneți uleiul, șalotele și o măcinare bună de piper într-o tigaie mare, rece.
Se pune la foc mic și se gătește încet timp de 10 minute, amestecând regulat, până se înmoaie.
Adăugați chorizo la șalotă, măriți focul (dar nu prea mult) și colorați puțin. Când uleiul portocaliu este eliberat în tigaie, adăugați roșiile și un vârf bun de sare. Se amestecă la foc mediu roșiile ar trebui să se topească literalmente în aproximativ 10 minute. Dacă sosul nu clocotește, ridicați puțin focul.
Se adaugă 100 ml apă și se aduce la fierbere. Se fierbe ușor încă câteva minute.
Între timp, gătește pastele.
Adăugați creveții în sos, readuceți la fierbere și gătiți timp de 1 min până când creveții își schimbă culoarea.
Scurgeți pastele și amestecați în sos cu albușurile de ceapă primăvară. Gatiti si amestecati 1 min.
Se servește presărat cu verdeața de ceapă de primăvară.