Rigatoncelli con Pomodori

Rigatoncelli con Pomodori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 580 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți încă roșii, ulei de măsline extra virgin, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Maria Elena Bruschetta di Pomodori, Ouă Coapte Cu Roșii (Uovan Al Piatto Con Pomodori), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii).
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Tăiați blaturile de roșii, dar păstrați blaturile pentru a le folosi ca capac mai târziu în rețetă. Folosind un baller de pepene galben, răzuiți semințele și carnea. Se toacă carnea și se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Gătiti Ditalini în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului până la "al dente".
Se scurge, se reîmprospătează cu apă rece și se scurge din nou.
Se pune într-un bol mare de amestecare și se adaugă mentă, pătrunjel, usturoi, piper, ulei și carne de roșii tocate. Umpleți amestecul de paste înapoi în roșii până la refuz.
Așezați capacele de roșii deasupra și coaceți 15 până la 20 de minute până când sunt destul de moi, dar încă ținând forma și serviți imediat.