Rigatoncelli con Pomodori

Rigatoncelli con Pomodori
Rigatoncelli con Pomodori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 580 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți încă roșii, ulei de măsline extra virgin, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Maria Elena Bruschetta di Pomodori, Ouă Coapte Cu Roșii (Uovan Al Piatto Con Pomodori), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii).

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați blaturile de roșii, dar păstrați blaturile pentru a le folosi ca capac mai târziu în rețetă. Folosind un baller de pepene galben, răzuiți semințele și carnea. Se toacă carnea și se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Gătiti Ditalini în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului până la "al dente".
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Pepene GalbenPepene Galben
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Se scurge, se reîmprospătează cu apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se pune într-un bol mare de amestecare și se adaugă mentă, pătrunjel, usturoi, piper, ulei și carne de roșii tocate. Umpleți amestecul de paste înapoi în roșii până la refuz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Așezați capacele de roșii deasupra și coaceți 15 până la 20 de minute până când sunt destul de moi, dar încă ținând forma și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista