Ridichi sotate și Nasturel

Ridichi sotate și Nasturel
Ridichi sotate și Nasturel este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, năsturel, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastramă Woodpigeon Cu Ridichi Proaspete Și Nasturel Pe Acru, Praz saut și ridichi, și Bruschetta Cu Ridichi Saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul cu ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ridichi cu sare și piper, amestecând ocazional, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RidicheRidiche
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă și gătiți, acoperit, până când este crocant, aproximativ 2 minute, apoi gătiți, descoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este evaporat, 1 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se adauga Nasturel si saut, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista