Ridichi sotate și Nasturel
Ridichi sotate și Nasturel este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, năsturel, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastramă Woodpigeon Cu Ridichi Proaspete Și Nasturel Pe Acru, Praz saut și ridichi, și Bruschetta Cu Ridichi Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul cu ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ridichi cu sare și piper, amestecând ocazional, 6 minute.
Adăugați apă și gătiți, acoperit, până când este crocant, aproximativ 2 minute, apoi gătiți, descoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este evaporat, 1 până la 4 minute.
Se adauga Nasturel si saut, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 1 minut.