Ridichi Sotate

Ridichi Sotate
Ridichile sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 29 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ridichi, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Ridichi sotate și năsturel, Bruschetta Cu Ridichi Sotate, și Praz si ridichi saut.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie la foc mic; aranjați ridichi, tăiate lateral, în untul topit. Condimentează cu sare și piper negru. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ridichile se rumenesc si se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista