Ridichi Murate

Ridichi Murate
Ridichi murate este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 60 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți ridichi, semințe de mărar, ardei serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Ridichi Roșii Murate, Ridichi Murate, și Ridichi Murate.

Instrucțiuni

1
Tăiați ridichi; tăiat în pene. Aduceți oțet, apă și sare la fierbere într-un 4-qt. cratiță la foc mediu. Pachet ridichi în 6(1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați 1 cățel de usturoi, 1 piper serrano, 1 linguriță. semințe de mărar și 1 linguriță. semințe de muștar la fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Semințe De MărarSemințe De Mărar
3
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestec în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos), crescând timpul de fierbere în Pasul 3 al instrucțiunilor de conservare la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4
Lăsați să stea cel puțin 7 zile înainte de servire.
5
Un ghid în trei pași pentru a pune
6
Da, este într-adevăr atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de un canner de bază, un ridicator de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conserve de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
7
Sterilizați.
8
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină de apă; se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o ladă, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte de la canner pentru a înmuia garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
PolonicPolonic
11
Lăsați să stea 10 minute.
12
Pregătiți Rețeta.
13
Între timp, se prepară reteta.
14
Scoateți borcanele fierbinți din vas, 1 la un moment dat, folosind dispozitivul de ridicare a borcanului și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Sigiliu & Proces.
16
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
17
Puneți borcane în raft de conserve și puneți-le în apă fierbinte în canner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
18
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 15 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți căldura și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
19
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor de capace. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
20
* Consultați Ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a ajusta timpii de procesare pentru altitudine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista