Ridichi Murate
Ridichi murate este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 60 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți ridichi, semințe de mărar, ardei serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Ridichi Roșii Murate, Ridichi Murate, și Ridichi Murate.
Instrucțiuni
Tăiați ridichi; tăiat în pene. Aduceți oțet, apă și sare la fierbere într-un 4-qt. cratiță la foc mediu. Pachet ridichi în 6(1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus.
Adăugați 1 cățel de usturoi, 1 piper serrano, 1 linguriță. semințe de mărar și 1 linguriță. semințe de muștar la fiecare borcan.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestec în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos), crescând timpul de fierbere în Pasul 3 al instrucțiunilor de conservare la 15 minute.
Lăsați să stea cel puțin 7 zile înainte de servire.
Un ghid în trei pași pentru a pune
Da, este într-adevăr atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de un canner de bază, un ridicator de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conserve de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină de apă; se fierbe.
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o ladă, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte de la canner pentru a înmuia garniturile.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, se prepară reteta.
Scoateți borcanele fierbinți din vas, 1 la un moment dat, folosind dispozitivul de ridicare a borcanului și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
Puneți borcane în raft de conserve și puneți-le în apă fierbinte în canner.
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 15 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți căldura și lăsați să stea 5 minute.
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor de capace. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
* Consultați Ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a ajusta timpii de procesare pentru altitudine.