Ridichi fierte cu unt cu măcriș
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Ridichile fierte cu unt cu măcriș ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ridichi fierte cu unt, Ridichi Fierte Cu Unt, și Salată caldă Farro cu ridichi fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți bulionul de legume și untul la fiert la foc moderat.
Adăugați ridichile și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante-fragede și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron puțin adânc. Împrăștiați măcrișul deasupra și serviți.