Ridichi cu unt și sare
Ridichile cu unt și sare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 80 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, sare kosher, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Baghetă Feliată Cu Unt, Ridichi Și Sare De Mare, Ridichi cu unt dulce și sare de arpagic-salvie, și Ridichi cu unt de arpagic.
Instrucțiuni
Așezați ridichile într-un vas mic de servire.
Serviți untul și o farfurie mică de sare pe lateral. Oaspeții direcți să răspândească o ridiche cu puțin unt și să o stropească cu puțină sare.