Ridichi cu Iceberg și unt de ierburi

Ridichi cu Iceberg și unt de ierburi
Ridichi cu Iceberg și unt de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 39 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, salată iceberg, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Ou prăjit pe pâine prăjită cu unt de ierburi sărate și ridichi, Ridichi 3 moduri (: sandvișuri de ridiche, salată și unt de ierburi), și Nu Coaceți Plăcintă Cu Unt De Arahide Iceberg.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se combină, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți cu jumătăți de ridiche pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista