Ricotta Pesto Bites este un fără gluten și primar rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 8 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, frunze de busuioc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în jurul 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături De Ricotta De Spanac, Ricotta și spanac filo bites, și Ricottan și mușcături de unt de miere.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu o furculiță până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți și aruncați tulpinile din frunzele de spanac. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică. Gatiti frunzele de spanac, pe rand, in apa clocotita 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați frunzele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Coat 4 (1 3/4-inch) miniatura muffin pan cupe cu spray de gătit. Aliniați fiecare cană cu o frunză de spanac, acoperind fundul și părțile laterale ale Cupei, permițând frunzei să depășească. Puneți amestecul de brânză uniform pe frunzele de spanac. Îndoiți frunzele pentru a închide amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Spray De Gătit
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute. Scoateți cu grijă din tigaie.