Ricotta, Pecorino și parmezan Ravioli
Ricotta, Pecorino și parmezan Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 698 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie, sare de mare și piper, făină puternică de paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Ravioli cu spanac și Ricotta acoperite cu sparanghel și roșii saut cu Crab proaspăt și parmezan, Ravioli cu rucola și Pecorino, și Pecorino Ravioli cu nuci și maghiran.
Instrucțiuni
Faceți pastele plonând ouăle și făina într-un robot de bucătărie, aprinzând-o și în 30 de secunde ar trebui să arate ca niște firimituri de pâine cu aspect chewy. Acestea vor începe să se unească în bile mai mari de aluat. Scoateți aluatul și lucrați manual timp de 2 minute sau până când este neted, matasos și elastic. Înfășurați în plastic și lăsați să se odihnească în frigider.
Pregătiți umplutura amestecând totul, cu excepția frunzelor întregi de maghiran, verificând condimentul.
Tăiați bucățile de paste și rulați-le pe o suprafață de lucru curată ușor înmuiată până la aproximativ 1 mm grosime, apoi tăiați-le în bucăți de aproximativ 14 x 14cm (6 x 6 inci).
Așezați o linguriță bună de umplutură pe 1 parte, apoi folosiți o perie de patiserie curată și puțină apă, periați ușor, dar uniform pastele. Prindeți 1 parte a pastelor peste umplutură, astfel încât să formeze o parcelă, apoi cu degetul mare sau baza palmei bateți ușor pastele în jurul umpluturii. (Cel mai important lucru despre ravioli este că trebuie sigilat complet, așa că, dacă există rupturi, aruncați-le.) Tăiați și tăiați ravioli în formă cu un cuțit sau un tăietor încrețit.
Gatiti ravioli in apa sarata, fierband usor timp de 3 pana la 4 minute.
Între timp, prăjiți frunzele de maghiran și frunzele de salvie în uleiul de măsline până când sunt crocante, apoi scurgeți pe hârtie de bucătărie.
Puneți ravioli gătite într-o tigaie mică încălzită, adăugați puțină apă de gătit și o altă lingură de pecorino rasă și aruncați. Pentru a servi, lingurați ravioli într-un vas, presărați câteva dintre ierburile crocante deasupra și adăugați o altă grătar de parmezan și niște piper negru proaspăt măcinat pentru a termina.