Ricotta-Mousse de miere cu fructe de padure de vara

Ricotta-Mousse de miere cu fructe de vară este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți brânză ricotta din lapte integral, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Felie de lămâie Ricotta cu fructe de pădure de vară, Crema di ricotta (Mousse de Ricotta), și Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mierea, coaja și ricotta într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Combinați fructele de pădure, sucul, zahărul și menta feliată, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute; acoperiți și răciți. Lingurați 1/3 cană amestec de fructe de pădure în fiecare dintre cele 6 pahare parfait sau boluri mici; topiți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană amestec de ricotta. Împărțiți amestecul de fructe rămas uniform între porții.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.