Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro
Reteta Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 480 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ricotta, sos pomodoro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 278 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro, Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe, și Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ricotta, ou, gălbenuș de ou, piper, 1/2 cană
Parmezan și 1/2 linguriță sare într-un castron marepână când se combină bine.
Adăugați 1/2 cană de făină; se amestecă până se combină și amestecul formează o bilă(amestecul va fi moale și umed, cu câteva bucăți de ricotta rămase; adăugați mai multă făină până la lingură dacă se simte umed).
Praf o foaie de copt cu margini generoscu făină. Folosind 2 linguri mari de supă, modelați linguri de aluat în forme de fotbal; așezați pe foaie de copt și praf cu mai multă făină (ar trebui să aveți 30).
Gătiți gnudi într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când este gătită și fragedă, 5-6 minute (gnudi va pluti rapid la suprafață; continuați să gătiți orgnudi va fi gumos în centru).
Folosind o lingură cu fante, împărțiți gnudiprintre boluri. Top cu Pomodoro rapid
Sos și mai mult parmezan.