Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 447 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ou, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe, Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb), și Spanac și Ricotta Gnudi.
Instrucțiuni
Se amestecă ricotta, ou, gălbenuș de ou, piper, 1/2 cană
Parmezan și 1/2 linguriță sare într-un castron marepână când se combină bine.
Adăugați 1/2 cană de făină; se amestecă până se combină și amestecul formează o bilă(amestecul va fi moale și umed, cu câteva bucăți de ricotta rămase; adăugați mai multă făină până la lingură dacă se simte umed).
Praf o foaie de copt cu margini generoscu făină. Folosind 2 linguri mari de supă, modelați linguri de aluat în forme de fotbal; așezați pe foaie de copt și praf cu mai multă făină (ar trebui să aveți 30).
Gătiți gnudi într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când este gătită și fragedă, 5-6 minute (gnudi va pluti rapid la suprafață; continuați să gătiți orgnudi va fi gumos în centru).
Folosind o lingură cu fante, împărțiți gnudiprintre boluri. Top cu Pomodoro rapid
Sos și mai mult parmezan.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.