Ricotta Fettuccine Alfredo cu Broccoli

Ricotta Fettuccine Alfredo cu Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, piper măcinat grosier, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Broccoli Fettuccine Alfredo, Broccoli Fettuccine Alfredo, și Alfredo Fettuccine cu pui și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Broccoli cu abur, acoperit, 3 minute sau până când este crocant-fraged.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă. Gatiti 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă brânzeturile, sarea și piperul și se fierbe 5 minute sau până se topește brânza. Se amestecă broccoli și paste făinoase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo