Ricotta Fermelor Bellwether

Ricotta Fermelor Bellwether
Bellwether Farms' Ricottan este un fără gluten felul principal. Pentru $10.43 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1758 calorii, 188g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de pânză de brânză, zer, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Blackberry Farms Prăjituri La Grătar, Arrowhead Farms Fried Chicken, și Logan Farms Glazură De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele și zerul. Setați un 20-qt. canner pe plită și introduceți rack de conserve cu susul în jos (mânere în jos). Umpleți recipientul cu apă la 1 in. sub inelul de sus. Aduceți la fierbere, acoperit. Umpleți o chiuvetă cu apă rece (acesta va fi locul dvs. de răcire dacă aveți nevoie de ea). Setați un gol 8-qt. oală pe raft răsturnat în canner (va pluti puțin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă zer dacă se utilizează, lapte și sare în oală și se introduce termometrul de lapte în amestecul de lapte. Cu o lingură mare cu fante, amestecați laptele de 20 de ori cu o mișcare circulară ușoară de la suprafață la fund pentru a distribui uniform căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lăsați laptele să se încălzească la foc mare, acoperit și netulburat, până când temperatura acestuia ajunge la 192 până la 194 (apa va fierbe), 30 până la 40 de minute; reglați căldura pentru a menține temperatura. Dacă laptele începe să se încălzească prea mult, răciți-l în chiuveta de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Acidificați laptele. Turnați încet oțet peste laptele cald. Cu o lingură cu fante, amestecați laptele de 20 de ori cu o mișcare circulară ușoară de la suprafață la fund. Vor începe să se formeze cașuri mici (s-ar putea să aibă deja). Acoperiți oala cu capacul conservei și lăsați amestecul să stea, netulburat, la foc mare 25 de minute pentru ca cașul să termine formarea (temperatura trebuie să rămână între 192 și 194; verificați ocazional și reglați căldura după cum este necesar). Între timp, mucegai linie cu o grosime dublă de tifon, împodobite să stea ușor peste jantă. Puneți un tăietor de biscuiți sau biscuiți într-un castron mediu, apoi puneți mucegaiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți-vă cașul. Se toarnă ușor cașul și zerul în matriță, turnând ocazional lichid din vas, până când scurgerea încetinește până la un firicel. Brânză netedă în matriță, astfel încât să fie nivelată. Acoperiți vasul și mucegaiul cu folie de plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Lăsați cașul să se scurgă în frigider până când nu există buzunare vizibile de lichid (cașul trebuie să fie umed), cu câteva minute până la aproximativ 30 de minute în plus. Înfășurați bine mucegaiul și brânza cu folie de plastic (sau, dacă utilizați o strecurătoare, transferați brânza într-un recipient etanș). Ricotta ta este gata de mâncare. Se păstrează, răcit și înfășurat etanș, până la 4 zile. Pentru a servi, răsturnați mucegaiul pe o farfurie sau doar scoateți brânza din recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Aceste consumabile pot părea un pic nebun-om de știință, dar ele sunt ușor de utilizat. Găsiți-le, cu excepția cazului în care se observă altfel la oamenii cu băuturi (thebeveragepeople.com sau 800/544-1867). O notă foarte importantă: fiți scrupulos curat atunci când faceți brânzăsuprafețe de frecare cu săpun antibacterian și ustensile de fierbere (oală, linguri etc.) timp de 20 de minute înainte de utilizare. Nu vrei ca bacteriile rele să se încurce cu cele bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2
Clorură de calciu: un tip de sare care ajută la întărirea cașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Cheesecloth: o cârpă țesută lejer pentru căptușirea matrițelor de brânză sau a bobinelor. Găsiți la majoritatea magazinelor alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Mucegai Ricotta: un coș mic țesut din plastic alimentar; conferă ricottei tale o formă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Cultura Fromage blanc: conferă brânzei atât aromă, cât și textură; seamănă foarte mult cu drojdia liofilizată folosită pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Termometru pentru lactate: spre deosebire de un termometru pentru bomboane, măsoară și temperaturile scăzute. Puteți înlocui un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Cheag Vegetarian: o versiune creată de laborator a enzimelor naturale care coagulează laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista