Ricotta Fermelor Bellwether
Bellwether Farms' Ricottan este un fără gluten felul principal. Pentru $10.43 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1758 calorii, 188g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de pânză de brânză, zer, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Blackberry Farms Prăjituri La Grătar, Arrowhead Farms Fried Chicken, și Logan Farms Glazură De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și zerul. Setați un 20-qt. canner pe plită și introduceți rack de conserve cu susul în jos (mânere în jos). Umpleți recipientul cu apă la 1 in. sub inelul de sus. Aduceți la fierbere, acoperit. Umpleți o chiuvetă cu apă rece (acesta va fi locul dvs. de răcire dacă aveți nevoie de ea). Setați un gol 8-qt. oală pe raft răsturnat în canner (va pluti puțin).
Se toarnă zer dacă se utilizează, lapte și sare în oală și se introduce termometrul de lapte în amestecul de lapte. Cu o lingură mare cu fante, amestecați laptele de 20 de ori cu o mișcare circulară ușoară de la suprafață la fund pentru a distribui uniform căldura.
Lăsați laptele să se încălzească la foc mare, acoperit și netulburat, până când temperatura acestuia ajunge la 192 până la 194 (apa va fierbe), 30 până la 40 de minute; reglați căldura pentru a menține temperatura. Dacă laptele începe să se încălzească prea mult, răciți-l în chiuveta de apă.
Acidificați laptele. Turnați încet oțet peste laptele cald. Cu o lingură cu fante, amestecați laptele de 20 de ori cu o mișcare circulară ușoară de la suprafață la fund. Vor începe să se formeze cașuri mici (s-ar putea să aibă deja). Acoperiți oala cu capacul conservei și lăsați amestecul să stea, netulburat, la foc mare 25 de minute pentru ca cașul să termine formarea (temperatura trebuie să rămână între 192 și 194; verificați ocazional și reglați căldura după cum este necesar). Între timp, mucegai linie cu o grosime dublă de tifon, împodobite să stea ușor peste jantă. Puneți un tăietor de biscuiți sau biscuiți într-un castron mediu, apoi puneți mucegaiul deasupra.
Scurgeți-vă cașul. Se toarnă ușor cașul și zerul în matriță, turnând ocazional lichid din vas, până când scurgerea încetinește până la un firicel. Brânză netedă în matriță, astfel încât să fie nivelată. Acoperiți vasul și mucegaiul cu folie de plastic și răciți.
Lăsați cașul să se scurgă în frigider până când nu există buzunare vizibile de lichid (cașul trebuie să fie umed), cu câteva minute până la aproximativ 30 de minute în plus. Înfășurați bine mucegaiul și brânza cu folie de plastic (sau, dacă utilizați o strecurătoare, transferați brânza într-un recipient etanș). Ricotta ta este gata de mâncare. Se păstrează, răcit și înfășurat etanș, până la 4 zile. Pentru a servi, răsturnați mucegaiul pe o farfurie sau doar scoateți brânza din recipient.
Aceste consumabile pot părea un pic nebun-om de știință, dar ele sunt ușor de utilizat. Găsiți-le, cu excepția cazului în care se observă altfel la oamenii cu băuturi (thebeveragepeople.com sau 800/544-1867). O notă foarte importantă: fiți scrupulos curat atunci când faceți brânzăsuprafețe de frecare cu săpun antibacterian și ustensile de fierbere (oală, linguri etc.) timp de 20 de minute înainte de utilizare. Nu vrei ca bacteriile rele să se încurce cu cele bune.
Clorură de calciu: un tip de sare care ajută la întărirea cașului.
Cheesecloth: o cârpă țesută lejer pentru căptușirea matrițelor de brânză sau a bobinelor. Găsiți la majoritatea magazinelor alimentare.
Mucegai Ricotta: un coș mic țesut din plastic alimentar; conferă ricottei tale o formă frumoasă.
Cultura Fromage blanc: conferă brânzei atât aromă, cât și textură; seamănă foarte mult cu drojdia liofilizată folosită pentru coacere.
Termometru pentru lactate: spre deosebire de un termometru pentru bomboane, măsoară și temperaturile scăzute. Puteți înlocui un termometru cu citire instantanee.
Cheag Vegetarian: o versiune creată de laborator a enzimelor naturale care coagulează laptele.