Ricotta cu crutoane de zahăr vanilat și fructe de pădure
Rețeta Ricotta cu crutoane de zahăr de vanilie și fructe de padure poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această garnitură are 769 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. Un amestec de fasole de vanilie, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Zahăr Brun Fript-Banane Vanilate Deasupra Ricotta, Zahăr brun fript-banane vanilate deasupra Ricotta, și Ricotta îndulcită cu fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mediu, aruncați împreună cuburile de pâine și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Salată De Rucola, Pentru Servire
2
Adăugați zahărul vanilat și aruncați până când cuburile de pâine sunt acoperite cu zahăr. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute. Se răcește complet.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru Servire
3
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul la foc mic, la foc mediu-mic. Se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați afinele și căpșunile și fierbeți până când fructele se înmoaie, aproximativ 6 până la 8 minute. Răciți siropul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă bine.
7
Pentru a servi: împărțiți amestecul de ricotta între 4 boluri decorative pentru desert. Puneți siropul de fructe peste ricotta și acoperiți cu crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Piersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se ornează cu menta feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Așezați zahărul în vasul unui robot de bucătărie. Folosind un cuțit de tăiat, feliați fasolea de vanilie în jumătate, pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați semințele de vanilie în zahăr. Pulsați de 10 până la 15 ori până când vanilia și zahărul sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
11
Tăiați păstaia goală de vanilie în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un borcan de zidărie de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
12
Adăugați zahărul vanilat în borcan și sigilați. Agitați borcanul înainte de utilizare.