Ricotta Cimbru Spaetzle
Ricotta cimbru spaetzle este un vegetarian farfurie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți unt, ricotta din lapte, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupe De Cimbru Ricotta De Ou La Cuptor, Cimbru și miere ricotta răspândit, și Cupe Phyllo cu Ricotta, Ch Inquivre și cimbru.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu. Topiți cele 4 linguri de unt într-o tigaie mare și rezervați.
Ungeți interiorul unui bol mare cu restul de 1 lingură de unt și dați deoparte.
Bateți făina și sarea și piperul, după gust, împreună într-un castron mare. Într-un bol mediu, bateți ouăle și udați bine și pliați în ricotta și cimbru.
Se toarnă ingredientele umede în făină și se amestecă bine până se omogenizează. Aluatul trebuie să fie consistența unui aluat gros de clătite; adăugați mai multă apă, dacă este necesar.
În loturi, cu o spatulă mare de cauciuc, țineți o strecurătoare cu găuri medii peste apa clocotită și împingeți aluatul prin găuri în apă. Gatiti fiecare lot pana cand toate plutesc, aproximativ 1 minut. Folosind o strecurătoare mare sau o lingură pliată, ridicați-le din apă, scuturați excesul de apă și aruncați-le în vasul cu unt. Continuați să gătiți spaetzle, aruncând în vasul cu unt pentru a nu le lipi.
Aduceți tigaia cu untul topit la foc mic la foc mediu și gătiți până când untul începe să se rumenească puțin. (Solidele din lapte se vor rumeni în partea de jos a tigaiei.)
Adăugați spaetzle și aruncați bine pentru a acoperi untul rumenit.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.