Ricotta Cappuccino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Ricotta Cappuccino. O porție conține 295 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso instant, zahăr, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Chiftele de vițel și Ricotta: Polpettine di Ricottan e Vitello, și Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul într-un robot de bucătărie.
Tăiați boabele de vanilie deschise pe lungime, răzuiți semințele și puneți-le în robotul de bucătărie cu zahărul. Rulați mașina pentru a face zahăr vanilat.
Așezați ricotta și pudra de espresso în robotul de bucătărie. Se amestecă timp de 1 minut. Opriți mașina pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc. Amestecați încă un minut. Se amestecă amestecul în 4 căni mici de cafea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Pentru a servi, acoperiți cappuccino de ricotta cu biscotti zdrobiți.
Se presară scorțișoară și pudră de cacao.