Ribolita

Ribolita
Ribollita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 668 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin-bay este disponibil în secțiunea de plante din piețe mai mari, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Ribolita, Ribolita, și Ribolita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală adâncă, cu fund greu, la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ulei, usturoi, ceapă, morcovi, țelină și dafin în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și sotează până încep să se înmoaie 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați fasole, stoc și sos de roșii. Aduceți supa la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Scoateți capacul și amestecați pâinea veche sfâșiată. Amestecați supa și încorporați pâinea pe măsură ce se descompune. Când supa devine groasă și pâinea este distribuită uniform, reglați condimentele și serviți supa în boluri puțin adânci. Unele ribolitte sunt atât de groase, încât lingura poate sta în poziție verticală. Aceasta este o tehnică subiectivă. Faceți-l pe al vostru la fel de gros sau subțire, după cum doriți, cu adăugarea fie a mai multă pâine, fie a stocului suplimentar sau a apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Top bowlfuls superficial de supa cu ceapa cruda felii subtiri sau tocate marunt, un strop de ulei de măsline extra - virgin și o stropire generos de Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista