Ribollita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 668 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin-bay este disponibil în secțiunea de plante din piețe mai mari, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Ribolita, Ribolita, și Ribolita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală adâncă, cu fund greu, la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ulei, usturoi, ceapă, morcovi, țelină și dafin în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și sotează până încep să se înmoaie 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fasole, stoc și sos de roșii. Aduceți supa la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Toppinguri, Opționale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
4
Scoateți capacul și amestecați pâinea veche sfâșiată. Amestecați supa și încorporați pâinea pe măsură ce se descompune. Când supa devine groasă și pâinea este distribuită uniform, reglați condimentele și serviți supa în boluri puțin adânci. Unele ribolitte sunt atât de groase, încât lingura poate sta în poziție verticală. Aceasta este o tehnică subiectivă. Faceți-l pe al vostru la fel de gros sau subțire, după cum doriți, cu adăugarea fie a mai multă pâine, fie a stocului suplimentar sau a apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Top bowlfuls superficial de supa cu ceapa cruda felii subtiri sau tocate marunt, un strop de ulei de măsline extra - virgin și o stropire generos de Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
Parmigiano Reggiano
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați